Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Korszerűsítik a közvilágítást Csíkszereda több utcájában és lakónegyedében

 

 

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala 89 korszerű lámpatest felszerelését rendelte meg. A beruházás eredményeként további utcák, lakónegyedek közvilágítása újul meg.

A lakónegyed-felújításokkal párhuzamosan, a városháza minden évben fejleszti az utak, utcák közvilágítási hálózatát: energiatakarékos lámpatestekre cseréli a régieket és új oszlopok állításával bővíti a meglévő hálózatát. Idén 89 lámpatestet vásárolnak, ezeket 13 utcában szerelik fel. Bővítésként 15 új oszlopot állítanak.

„Egyes helyszíneken már befejezték a munkát, a fejlesztés legnagyobb megvalósítása viszont a Decemberi forradalom utca ANAF székhelye és Nagymező utca közti szakaszának új világítása lesz: 20 korszerű lámpatestet szerelnek fel. A Piac utcán és a piac udvarán 14 új lámpatestet szerelnek fel. A Nagyrét utcán (az ún. „patkó” részen és a Molnár Lajos műjégpálya körül levő tömbházak sétányain nyolc energiahatékony lámpatestet szerelnek fel. A Mérleg utcában és a sétányain hét új égővel javítják a közvilágítás minőségét.

Nagy teljesítményű, fényfüggönyt képező lámpatestekkel világítanak meg ugyanakkor két gyalogátjárót a Brassói úton: a Zsögödfürdő felé vezető, illetve a Gólya utcánál levő zebrát.”

A felsoroltak mellett a Kalász negyed átfogó felújításának keretén belül 140 korszerű lámpatest átvételére készül a polgármesteri hivatal.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.