Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Különös határozatok a gyergyószentmiklósi tanácsülésen

Szerdán volt a  gyergyószentmiklósi tanács ülése, ahol többek között, a Monturist KFT közgyűlésének napirendi pontjairól is döntöttek.

Habár mi úgy gondoltuk már mindent láttunk, ami a helyi közigazgatásban történik, úgy néz ki, ez nem így van. A gyergyószentmiklósi önkormányzatban eldöntik, tanácshatározattal, mi történik egy KFT-ben.
Ilyet is csak Hargita megyében látni. Hogy a történet ennél érdekesebb legyen a közgyűlés h) napirendi pontján szerepel, hogy visszavonják vagy fenntartják a KFT, polgári részként való részvételét egy bűnügyi perben. Abban az esetben, hogy ha a gyergyói tanácsosok kell, eldöntsék, hogy marad vagy nem, egy cég egy bűnügyi perben, akkor ez azt jelenti, hogy mindent, amit mi tudunk a bűnügyről és a helyi közigazgatásról, az teljesen téves. Nem tudom mi a véleményük a DNA-soknak arról, ami a gyergyószentmiklósi helyi tanács testületben történik, azt sem tudom, hogy van merszük a tanácsosoknak kockáztatni, ilyet megszavazni, de biztos vagyok abban hogy előbb vagy utóbb kiderül az igazság és felelősök börtönbe fognak menni.
Un comentariu la “Különös határozatok a gyergyószentmiklósi tanácsülésen

  1. Nica Vicentiu

    Pe data de 08.07.2016 am trecut cu masina personala prin Gheorgheni.Am parcat-o regulamentar si am platit parcarea pentru 80 min.timpul estimativ de sedere in oras impreuna cu familia.Fiind prima data in aceasta zona,noi venind din Constanta,am dorit tare mult sa vad apropierea de Vest,adica de ceea ce se spune a fi Occidentul si civilizatia.La 12.22,expira tichetul de parcare.Adevarat,am fost ne-am plimbat,ne-am oprit la o cofetarie,am facut citeva cumparaturi.Cert,este ca am intirziat aproximativ 30 min. Autoturismul avea roata blocata,nota de constatare pe portiera cu ora 12.39. Ok,au venit cei de la City Parking,am avut discutia amiabila cu acestia,dar ne-au JECMANIT de 60 lei;desigur cu chitante si acte. Linga parcul de pe linga Primarie,ceva mai tirziu,apar cei doi tovarasi care blocau rotile la masinile din ALTE LOCALITATI.I-am urmarit,sa ma conving daca sunt obiectivi; nici vorba de asa ceva,Acest,domn B.ZOLTAN,a trecut val-virtej pe linga o parcare si uitindu-se la numerele de inmatriculare care erau de Harghita,fara sa verifice si acele tichete de pe bordul masinii. Nu am rezistat si am incercat sa stau de vorba cu el.PUR SI SIMPLU VORBEA IN LIMBA LUI,ADICA MAGHIARA. Oameni buni, pe teritoriul Romaniei limba oficiala este ROMANA. Si ce credeti,o alta surpriza,un autoturism de Constanta blocat,un Ford cu numar de Bucuresti blocat. JAPCA LA DRUMUL MARE din partea celor din acest oras. NU SUNTEM INFRACTORI , NU SUNTEM NEAVENITI,NU SUNTEM NESIMTITI !!!!! Suntem turisti,care NU AU AFECTAT siguranta nimanui !! VA ROG,gasiti o solutie urgenta si nu VA BATETI JOC de turisti !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.