Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Semne bune anul are! Forțe noi la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Semne bune anul are pentru Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Începutul de an le-a adus patru colegi noi ca urmare a promovării concursurilor organizate la sfârșitul anului trecut, aceștia fiind numiți în funcții de subofițer din cadrul unor structuri de suport ale Centrului.

Depunerea jurământului militar, moment sacru în viața oricărui militar, a constituit prilejul ca întregul personal al Centrului să le ureze mult succes în nobila carieră aleasă.

„Îi asigurăm de întreaga noastră susținere și încredere, fiind în același timp convinși că își vor aduce aportul la desfășurarea în condiții optime a activităților de suport în cadrul unității noastre!”, se precizează în mesajul transmis pe pagina de Facebook Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.