Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Servicii complete pentru rafturi metalice Storeexpert.ro

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

In orice magazie, arhiva, depozit si supermarket exista rafturi metalice Storeexpert.ro. Oamenii nu pot sta fara ele, mai ales ca sunt atat de diverse. Pe ele se pot pune textile usoare, materiale de constructie lungi si cu forme neregulate si anvelope. Noptiere, comode, pilote, lenjerii si produse electronice stau la loc sigur pe rafturile metalice.

Ele cuceresc spatiul vertical, cand cladirile in care sunt instalate sunt inalte si se latesc in cazul unor imobile mici de inaltime. Rafturile metalice sunt versatile sub toate aspectele: atat al incadrarii in spatiu, cat si al destinatiei sistemelor de depozitare.

Un sistem de rafturi este alcatuit din multe componente, iar montajul lor nu este asa de simplu. Seamana cu un lego, dar seamana si cu montajul unor piese de mobilier. Un nespecialist ar ramane cu multe elemente in mana, iar piesele ramase ar putea sa diminueze rezistenta rafturilor in timp. Unul dintre serviciile importante oferite de Storeexpert este montajul perfect.

Specialistii au montat zeci de mii de sisteme de rafturi metalice perfect, pentru ca au si pregatirea stiintifica necesara, dar si experienta. Evident ca montajul va fi facut cu ochii inchisi, daca aceeasi echipa s-a ocupat si de masuratori si de proiectare. Proiectarea inseamna utilizarea la milimetru a fiecarui spatiu pentru cresterea eficientei.

La vanzarea rafturilor s-au adaugat deja montajul, masurarea spatiului si proiectarea. Dupa ce a intrat pe site-ul firmei Storeexpert.ro vizitatorul stie ca are nevoie de rafturi, dar are nevoie si de sfaturile unui specialist disponibil.

Trebuie sa i se spuna ce sistem este ideal pentru afacerea sa, iar in concordanta cu situatia financiara sa se aleaga si planul de plata ideal.

Sunt intreprinzatori care chiar in contextul economic precar pe care il traverseaza pot plati rafturile noi cu banii jos. Investitia merita sa fie facuta pentru ca un producator serios nu poate sta fara rafturi metalice.

Locurile in care marfurile se afla in tranzit se impune sa fie si ele prevazute cu rafturi metalice.

Si gospodinele pot comanda rafturi metalice pentru pivnitele sau camarile lor ca proviziile sa fie mai ordonate si protejate.

Din pacate, anumite fabrici isi vor inchide activitatea in timpul acestei ierni, sa nu mai consume energia necesara incalzirii. Acestea pot opta pentru inchiriere. Daca activitatea inceteaza 3-4 luni, nu este timpul sa se cumpere rafturi si banii sa raman blocati in ele. Storeexpert a inteles perfect mecanismul economic si sprijina antreprenorii aflati in dificultate de peste 13 ani de activitate neintrerupta.

In aceasta perioada a vazut parteneri care aveau nevoie de rafturi metalice, dar nu dispuneau de bani si le-a acordat un credit pe incredere: sisteme de rafturi in leasing. I-a lasat sa achite prima transa cand le permitea situatia financiara si a asteptat cu rabdare restul de bani.

Acest mod intelept de a rezolva lucrurile este benefic tuturor. Storeexpert isi vinde rafturile si isi extinde clientii, iar cei aflati in situatie financiara precara au si ei acces la rafturi. Multi comercianti ar trebui sa procedeze la fel. Exista si alte sisteme de leasing, dar niciunul la fel de permisiv cum este cel oferit de firma prezentata mai sus!

Rafturile sunt montate, pe ele stau multe produse, unele grele, altele usoare, utilajele manipuleaza produsele si sistemele de depozitare mai suporta anumite socuri. Asa apare necesitatea reviziilor periodice ale sistemelor de depozitare, obligatorii in cazul celor foarte inalte.

Inspectori atenti trec si verifica atent fiecare segment al rafturilor si scriu raportul, apoi trec la reparatii si inlocuiri de piese ca sistemul sa fie ferit de toate riscurile posibile.

Rafturile de toate tipurile au fost atent verificate si s-a constatat ca sunt rezistente si la cutremur, dar verificarile sunt obligatorii.

Serviciile si produsele firmei de mai sus includ si furnizarea de utilaje care sa ajute la manipularea mecanizata a produselor. Se pot cumpara sau inchiria: transpalete electrice si manuale si motostivuitoare. Pentru aceste utilaje care usureaza munca sunt disponibile si reparatii mai ales in perioada de garantie, dar si dupa aceea.

Storeexpert realizeaza structuri metalice potrivite unui proiect pe care il deruleaza solicitantul. Hale industriale, sere, constructii de birouri, poduri metalice sau rampe se pot realiza la comanda dupa un proiect anume sau proiectantii pot realiza si planul constructiei respective.

Confectiile speciale pot fi realizate din materiale diferite sa fie cat mai trainice.

Pe site-ul acestei firme, vizitatorul gaseste si generatoarele de care are nevoie pentru a avea autonomie energetica in momentul in care este o avarie la retea. E frig de ingheata tot ce este viu afara, iar centrala devine nefunctionala fiindca nu mai este curent? Generatorul pe motorina sau pe benzina salveaza situatia. Are cineva de invatat pentru un examen important de care depinde viitorul sau si se opreste curentul? Nu trebuie sa se chinuiasca sa invete la lanterna sau la lumanare, din moment ce se pot cumpara generatoare foarte bune de pe site-ul acestei firme.

Pe structurile metalice pot fi construite fanariile uriase in care sa fie pastrate furajele, garajele pentru utilajele agricole ca acestea sa nu stea in frig si umezeala, sa fie acoperite de zapada!

Storeexpert se implica alaturi de antreprenorii romani atat in depozitarea unor produse, cat si in manipularea mecanizata a acestora ca eforturile oamenilor sa fie mult diminuate.

Lista partenerilor acestui furnizor de produse utile si de servicii este destul de cuprinzatoare, iar preturile acestora sunt accesibile unor categorii diverse de clienti, dupa cum s-a prezentat deja.

Rafturile Storeexpert se disting prin calitate, prin aspect si rezistenta, ele pot fi relocate si reciclate sau inchiriate de catre cei care nu le folosesc tot timpul.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.