Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita Megyei Probációs Szolgálat 4 megüresedett állást hirdet meg

Illusztráció

 

Az Országos Probációs Igazgatóság 2020 december- 2021 július időszakban versenyvizsgát hirdet 151 megüresedett probációs tanácsadói állás betöltésére a probációs szolgálaton belül.

A Hargita Megyei Probációs Szolgálatnál 4 megüresedett állás van.

A probációs tanácsadói állás betöltésére kiírt versenyre Bukarestben kerül sor, 2021.01.23-tól kezdődően, az előző regisztráció befejezése után. A pályázók számától függően a verseny bizonyos szakaszai regionális szinten is megrendezésre kerülhetnek.

Az írásbeli vizsgára Bukarestben, 2021. március 7-én kerül sor, egy később meghirdetett helyszínen.

A verseny későbbi szakaszainak helyszíneire és időpontjára vonatkozó adatokat kellő időben közlik az Igazságügyi Minisztérium honlapján: http://www.just.ro/minister/cariere/

A verseny regisztrációjához szüksége siratcsomók továbbítása postai úton vagy futárszolgálattal történik 2021.01.22-ig. A jelöltek postán elküldött aktáit akkor tekintik időben benyújtottnak, ha azokat a postán vagy a futárszolgálatnál legkésőbb a regisztrációs időszak utolsó napjáig feladták.

További információk a 0726.755.429 telefonszámon (hétfőtől csütörtökig, 9.00 – 16.00 óra között, pénteken 9.00 – 14.00 óra között), a dp@just.ro e-mail címen, vagy az Igazságügyi Minisztérium honlapján: http: //www.just.ro/minister/cariere/

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.