Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita Megyei Vezetői Jogosítvány és Gépjármű-nyilvántartó Közszolgálat közérdekű információja

 

Hargita Megye Prefektusi Intézménye (Hargita megyei Vezetői jogosítvány és Gépjármű-nyilvántartó Közszolgálat) a következő információkat közli az érdeklődőkkel:

2021.06.10-től kezdődően a belügyminiszter 2020.09.16-i 139-es sz., később módosított és kiegészített rendelete a járművek nyilvántartási műveleteihez vagy rendszámtáblák, illetve ideiglenes rendszámok  kiállítási műveletéhez szükséges dokumentumok átvételére most a közszolgálat székelyudvarhelyi rendőrség épületében található alközpontjában is lehetőség van, Bethlen Gábor utca, 53. sz.

Minden csütörtökön, 9:15 és 13:45 között, előzetes időpont egyeztetés nélkül nyújthatók be a dokumentumok.

Az itt benyújtott kérelem alapján kiállított nyilvántartási okmányok vagy ideiglenes rendszámtáblák kibocsátása csütörtökön 13: 45–14: 45-kor vagy a szolgálat csíkszeredai székhelyén történik.

2021.06.10-től a maroshévízi alegységnél a tevékenység keddi napra korlátozódik, 9:45- 13:15 óra között. Ezen a helyszínen csak a dokumentumok fogadása, rendszámtábla kiadása és a rendszámtáblák ellenértékének beszedése történik.

Minden más művelet esetében az érdekelt személyek kérjenek időpontot a www.drpciv.ro oldalon, és az közszolgálat csíkszeredai székhelyén jelentkezzenek a kapott időpontban, Csíkszereda, Kossuth Lajos utca 11-13, csakis az időpont napján, 10 perccel a kapott időpont előtt.

Az elrendelt intézkedéseket a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására vonatkozó hatályos szabályok szigorú betartásával hajtják végre.

  • A Hargita Megyei Prefektus Intézményének tájékoztatása

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.