Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sfârșit de săptămână încărcat cu menifestări în Harghita. Jandarmii vor fi prezenți la datorie

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În zilele care urmează, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita vor fi prezenți la datorie pentru a contribui la asigurarea climatului de ordine la o serie de manifestări derulate pe teritoriul județului.

Astfel, în perioada 12-14 aprilie, jandarmii harghiteni vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări religioase, cultural- artistice și sportive dintre care amintim:

– Duminica Patimilor, ori a Floriilor sărbătorită de către credincioșii de rit catolic;

– meciurile de hochei pe gheață din municipiile Miercurea Ciuc și Gheorgheni;

– meciurile de fotbal din municipiul Odorheiu Secuiesc;

– Târgul de produse tradiționale din municipiul Miercurea Ciuc.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la manifestările publice ce se vor desfășura în aria de competență, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Având în vedere că aceste manifestări implică participarea unui public numeros, invităm cetăţenii să manifeste grijă asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor proprii, a asigurării corespunzătoare a autovehiculelor parcate.

De asemenea, atragem atenția asupra grijei deosebite ce trebuie acordată copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

Reamintim cetăţenilor că pentru eventuale sesizări se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Jandarmeria Harghita dorește tuturor să se bucure în liniște și siguranță de aceste sărbători!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük