Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A gyergyószentmiklósi tanulók is Harmopan márkájú kiflit kapnak

 

Hétfőtől 2012 gyergyószentmiklósi diák is friss kiflit kap, helyi pékségtől.

A szerződés aláírására március 20-án került sor a Vaskertes Általános Iskolában, Borboly Csaba megyei tanácselnök, Barti Tihamér a megyei tanács alelnöke, Albert László, a Harmopan Rt. igazgatója, Pogonyi Anikó, a HMT munkatársa és a tanintézmény igazgatója, Bernád Ildikó jelenlétében.

Hargita Megye Tanácsának sikerült- az egyébként közbeszerzés alapján aláírt szerződést felbontani a beszállító céggel, amelyik romlott, nem megfelelő csomagolású pékterméket hozott. Sok szülő, tanár ismételt bejelentést tett az illetékes hatóságoknál a péktermék nem megfelelő minőségére. Ezeknek a bejelentéseknek az alapján került sor a szerződésbontásra a tordai céggel.

Példaértékűnek és fontosnak tartom a megyei tanács és a gyergyószentmiklósi lakosok közötti együttműködést egy ilyen fontos kérdésben, gyermekeink érdekében közbelépni. Tudom, hogy minden helyzetben van megoldás, ha összefogunk- mondta a szerződés aláírását követően Borboly Csaba.

Barti Tihamér megköszönte a Fészek Klubnak és a Vaskertes iskola igazgatójának, Bernád Ildikónak az együttműködést, kitérve az összefogás szerepére.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.