Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Támogatja a szociális védelmi rendszert a Megyei Tanács

2020 utolsó, rendkívüli ülésére online formátumban került sor, ma, december 29-én.

December 29-én hívták össze Hargita Megye Tanácsának rendkívüli ülését, amelynek napirendjén a költségvetés kiigazítása, valamint a tartalékalap felhasználása szerepelt, a kormányhatározatok által hátrányos helyzetbe sodort szociális védelmi rendszer támogatása érdekében.

“Most, az év végén továbbra is támogatnunk kell a szociális védelmi rendszert, hogy a nehéz helyzetben lévők folyamatos szolgáltatásokban részesülhessenek. A kormány jóváhagyását követően kiosztott összeg nem elegendő, így a DGASPC HR működését akadálymentesítésére, a kiszolgáltatottakkal vagyunk együtt, a költségvetés 2.247 ezer lejjel növeljük “- mondta Borboly Csaba. A megyei fejlesztése prioritás, mint ilyen jóváhagyták egy online portál létrehozását, amelyen keresztül az érdeklődőknek lehetőségük nyílik projektötleteik benyújtására.

Az ülés végén Borboly Csaba arra szólította fel azokat, akiknek javaslatai a kormány elé terjeszthetők, kiemelten azoknak a minisztériumoknak, ahol RMDSZ államtitkárok vannak, hogy küldjék el azokat az info@judetulharghita.ro címre,

A Megyei Tanács elnöke ugyanakkor azt kívánta kollégáinak, hogy a jövő év a megye számára fontos eredményeket hozzon.

A találkozót az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni: https://fb.watch/2GHfFufWNk/

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.