Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat- Végleges ítélet megvesztegetésért és egyéb bűncselekményekért

 

A Hargita megyei Törvényszék 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre és fizetség nélküli, a közösségi munkavégzésre ítélte Both Attila alperest nyilvántartásba be nem íratott jármű vezetéséért és vezetői jogosítvány nélküli vezetésért. Az ítélet jogerős.

Előzmények: 2018 január 12-én Both Attila egy forgalomba be nem íratott személygépkocsit vezetett gépjárművezetői jogosítvány nélkül, amikor forgalmi ellenőrzés következtében a kápolnásfalui rendőr megállította és leigazoltatta. Január 14-én Both Attila felkereste a rendőrt és azt mondta mindent megtesz azért, hogy az ügynek ne legyen folytatása. Január 15-én a rendőr jelentkezett a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálatnál és feljelentést tett az őt megvesztegetni akaró sofőr ellen. Január 19-én Both Attila megjelent a rendőrősön és 500 lejt, illetve egy liter pálinkát kínált a rendőrnek, hogy ne folytassa az ügyet.

Az üggyel foglalkozó ügyész és a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat tisztjei tettenérték, és 24 órára őrizetbe vették.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük