Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ingyenes síoktatást tartanak gyerekeknek a borszéki hegyi csendőrök

 

A téli sportszezon kellős közepén a román csendőrség elindította az „Ingyen síelés gyerekeknek” akciót, amelyhez február 23-án a Hargita megyei csendőrök is csatlakoznak, hasonló tevékenységet szervezve a borszéki „Reménység” síkomplexum sípályáján.”

12:00 és 15:00 óra között a Borszéki Hegyi Csendőrállomásról négy hegyi csendőr Truța Eleodor kapitány, tapasztalt síoktató koordinálásával ingyenes síoktatást kínál a síelni vágyó gyerekeknek.

A program a síelés alapszabályainak megtanításából áll gyermekcsoportoknak 3 órán keresztül, szórakoztató játékokon és órákon keresztül. A program 6 és 18 év közötti gyerekeknek szól.

Fontos tudni, hogy minden gyermeknek teljes és korának megfelelő sífelszereléssel kell rendelkeznie.

A szülők kizárólagos felelőssége gondoskodni arról, hogy a gyermekek felszerelése teljes legyen és alkalmas legyen a sportág gyakorlására, valamint a felvonójegy árának kifizetése.

Jelentkezni a 0744.424992-es telefonszámon lehet Truța Eleodor századosnál.

A síelést elsajátítani vágyó gyerekeket február 23-án, csütörtökön 11.30 órai kezdettel várják a borszéki pálya tövében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.