Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ski Hargita – Románia első, hat helyszínt összekötő sírégiója

A síszezon javában zajlik, és e sportág kedvelői számára elengedhetetlen a síterületek szolgáltatásainak minősége, ebben az értelemben Hargita Megye Tanácsának a Hargita Közösségi Fejlesztési Társuláson keresztül tett erőfeszítései a #SkiHargita kifejlesztésében öltöttek testet, az első romániai sírégióban, amely 6 helyszín 12 sípályáját foglalja magába.

Ezekre a pályákra január 22-től, szombattól egyetlen kártyával lehet bejutni, amelyet a kiválasztott sípályán lehet megvásárolni. Összesen 14 ezer kártyát osztottak ki a sípályák üzemeltetőinek.

„Egyre erősebb a turizmus Hargita megyében. Az ADI Hargitán keresztül, a megyei tanács alelnökének, Biró Barna Botondnak és Szabó Károly igazgatónak a koordinálásával sikerült családbarát szolgáltatásokat fejlesztenünk. Tovább megyünk, és a síkínálat mellett wellness ajánlatokat is beépítünk, hogy egyetlen jelentkezésen keresztül minél több szolgáltatás elérhető legyen. A szolgáltatások diverzifikálásával a Hargita megyei családok számára lehetőséget kívánunk kínálni arra, hogy a turizmusból, de a helyi, hagyományos és ökológiai termékek népszerűsítéséből, kereskedelmi forgalomba hozatalából is bevételhez jussanak” mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A szabadidő eltöltési lehetőségeiről Hargita megyében itt olvashat bővebben: https://visitharghita.com/hu

  • Hargita Megye Tanácsának sajtóirodája által közölt információVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.