Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zeneca szolgái

A Zeneca (hivatalosan a Zeneca Group PLC) egy 1993-ban alapított brit multinacionális gyógyszeripari vállalat, amelynek székhelye Londonban, az Egyesült Királyságban található. 1999-ben a Zeneca és a svéd székhelyű Astra AB gyógyszergyár összeolvadva megalakította az AstraZeneca plc-t, ami egy több mint tízmilliárd fontos fúzió volt. A Zeneca fő terápiás érdeklődése az onkológia volt. Az AstraZeneca portfóliójában találhatók olyan gyógyszerek, amelyek onkológiai, szív- és érrendszeri, gyomor-bélrendszeri, fertőzések, idegi, légzőszervi és gyulladásos problémák kezelésére szolgálnak.

A “Zeneca” egy kitalált név, amelyet az Interbrand tanácsadó cég hozott létre. Az Interbrand utasítást kapott, hogy találjon egy olyan nevet, amely az ábécé elején vagy végén található betűvel kezdődik, fonetikusan emlékezetes, legfeljebb három szótag hosszú, és egyetlen nyelvben sincs sértő jelentése.

Az AstraZeneca most számos ember ajkáról visszhangzik, az Oxfordi Egyetemmel közösen létrehozott Covid elleni vakcina bevezetésével. A vakcinát, bár a járványkorlátozásban ígéretes volt, nem kerülték el az ellentmondások, több ország felfüggesztette az oltást ezzel a szérummal a tromboembóliás esetek és a beoltott emberek halála miatt. Még nem világos, hogy van-e okozati összefüggés a vakcina és ezek között az események között.

Kevésbé ismert tény, hogy a Zeneca név, amelyet kifejezetten erre a gyógyszergyártó cégre találtak ki, más kontextusban is megjelenik. Az Andrew Cooper Jones által írt, Zeneca D szolgái című könyvről van szó.

Az Amazon szerint a könyv 2015-ben jelent meg, és főleg a 15 és 18 év közöttieknek szól. A könyv 415 oldalas és angol nyelven íródott.

Az elbeszélés elmagyarázza a Zeneca bárónő körüli rejtélyeket: eredetének rejtélye, spekulációk a formálódásának éveire vonatkozó adatok hiányáról, bizarr hatalomra kerüléséről, mások szeretetének és az őt szeretésnek szokatlan módjáról, arról, hogyan került vezető pozícióba egy hadsereg nélküli kastély élén és hogyan történt az, hogy emberek százezrei szolgálták őt sötét ereje ellenére. A könyv ára az Amazon-on körülbelül 15 dollár, és itt érhető el.

Ki volt Zeneca bárónő?

Röviden: Zeneca bárónő egy mesebeli figura, aki emberek százezreit vezeti, és szolgává teszi őket anélkül, hogy bármilyen hadsereget bevetne, anélkül, hogy megválasztották volna vagy a hatalmat örökölte volna, hanem csak manipulálás által.

Forrás: ZiarPiatraNeamt.RO

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük