Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hosszabbított munkaprogramot hirdet a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház a tüdőröntgenvizsgálatok elvégzésére

A megnövekedett igényekre válaszolva meghosszabbított programot vezet be a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház a poliklinikán működő radiológiai járóbetegrendelőben a tüdőfilmek elkészítésére.

„Az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a tüdőfilmre jelentkező járóbetegek száma és mivel az akut esetekben nem végzünk előjegyzést a betegek számára, esetenként hosszasan várakozniuk kellett. A helyzet megoldása érdekében november 22-től délutáni programot is bevezet a kórház: minden nap 14 órától 20 óráig is lehet jelentkezni tüdőröntgen elkészítésére a poliklinika földszintjén működő radiológiai járóbetegrendelőben”, közölték a kórház képviselői.

Krónikus beteg pácienseink ingyenes röntgenvizsgálatait újraprogramáljuk 2022 januárjára. Ezeket a vizsgálatokat jelenleg nem tudjuk ingyenesen elvégezni, a költségvetési keret kimerülése miatt.

Az összes akut esetben és a krónikus tüdőbetegek számára a röntgenvizsgálatokat beutaló alapján továbbra is ingyenesen végezzük.

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.