Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház: Szülésfelkészítő Zoom-beszélgetés

Szülésfelkészítő Zoom-beszélgetést szervez kismamák számára a Hargita Megyei Tanács alintézményeként működő Csíkszeredai megyei Sürgősségi Kórház, a Csíki Anyák Egyesületével partnerségben.

A március 18-án, magyar nyelven 15:00 órakor, román nyelven 16:00 órakor kezdődő beszélgetés keretében a kórház szülészeti és nőgyógyászati, illetve újszülött osztályának munkatársai ismertetik a kismamák számára a kórházi szüléssel kapcsolatos tudnivalókat. Dr. Portik Botond szülész-nőgyógyász szakorvos és Jakab Mihaela főasszisztens, továbbá dr. Füstös Annamária újszülöttgyógyász szakorvos, osztályvezető főorvos és Márk Katalin főasszisztens válaszolnak is a kismamák kérdéseire.

„A járványidőszakban nem tudtuk megszervezni a szülészetlátogatást, amelyre továbbra is igény van a kismamák részéről. Ezt az igényt közvetítette felénk a Csíki Anyák Egyesülete és intézményünk részéről is hiányoltuk a várandós kismamákkal való élő kapcsolatot, ezért kerestük meg a Zoomos találkozás lehetőségét. Várjuk szeretettel az érdeklődőket a beszélgetésre” – fogalmazta meg dr. Konrád Judit, a kórház menedzsere.

A Szülni nálunk címet viselő szülésfelkészítő beszélgetés csatlakozási adatai a kórház facebook oldalán találhatók:

Csatlakozni az esemény előtt húsz perccel lehet.

Annak érdekében, hogy a kérdéseket csoportosítani tudjuk, és így minél több információt nyújthassunk, kérjük a kismamákat, hogy küldjenek előre kérdéseket szerda estig a kórház Facebook-oldalán keresztül vagy pedig a kiss.edit@spitalmciuc.ro címre.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük