Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tisztító és fertőtlenítő eszközt kapott a csíkszeredai megyei sürgősségi kórház

A HD Cleaners – a Meridian Invest cég a csíkszeredai megyei sürgősségi kórház tüdőgyógyászati osztályának adományozott egy szárazgőzös tisztító és fertőtlenítő eszközt.

“A 18 000 lej értékű eszköz tisztításra és fertőtlenítésre egyaránt használható, és hasznos az új koronavírus ellen” – mondta Póra Róbert adományozó szerda reggel, amikor kórházi használatra adta át az eszközt.

Póra Róbert azt is kijelentette, hogy ezen adomány révén köszönetét fejezi ki a példaértékű ellátásért.

A kórház vezetője, Dr. Konrád Judit megköszönte az adományt. “Minden vélemény fontos, és a megbecsülés erőt ad az itt dolgozóknak.”

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke: “Segítsünk pozitív üzenetekkel, jó gondolatokkal azoknak, akik a Covid-19-ben szenvedő betegeket ellátó osztályokon dolgoznak.”

A tüdőgyógyászati osztály vezetője, Dr. Dombi István elmondta, hogy a világjárvány egy éve tart, és mindannyian érezzük annak súlyát: „Azonban továbbra is mindent megteszünk a SARS-CoV- 2 vírussal fertőzött betegek kezelése érdekében. ”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük