Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A STIHL kiterjedt kedvezményprogramot indít a láncfűrészekre és más szezonális szerszámokra

A STIHL ettől az ősztől támogatja a láncfűrész -felhasználók minden kategóriáját, függetlenül attól, hogy olyan emberekről beszélünk, akik alkalmanként otthon vagy gyakran, az építőiparban, a mezőgazdaságban, a tereprendezésben, de az erdészeti ágazatban is használják ezeket a gépeket. Így november végéig a vállalat bejelentése szerint nem kevesebb, mint 11 legmodernebb láncfűrész modell kerül a STIHL üzleteinek polcaira kedvezőbb áron, és részesül az utóbbi évek egyik legkonzisztensebb diszkontprogramjából.

STIHL SR170STIHL MS170

 

A kedvezményes program elején szereplő legkisebb láncfűrész az MS170, az egyik legkeresettebb és sokoldalúbb modell, amelyet széles körben használnak mind a ház körül, mind az építőiparban. Nagyon közel van a termékskálához, de valamivel több erővel rendelkezik az MS180 modell, amely ugyanannak az őszi kedvezményprogramnak a része. A csúcsváltozat, amely szintén az őszi STIHL árcsökkentési program része, az MS362, az erdészeti ágazat professzionális láncfűrésze.

Az idei őszi program további láncfűrész modelljei: MS181, MS211, MS231, MS251 és MS271. A STIHL kedvezményes programja a láncfűrészeken kívül más szezonális gépeket is tartalmaz, például kultivátorokat, porlasztókat, permetezőket stb. Az ország több mint 400 STIHL áruházának tanácsadói segíthetik az érdekelteket az alkalmazási területtől függően az optimális gépváltozat kiválasztásában.

A STIHL -ről

A társaság által közzétett hivatalos adatok azt mutatják, hogy a globális üzletág 2020 -ban 16,5% -os növekedést ért el, elérve a 4,58 milliárd eurót. A STIHL termékeket csak az engedélyezett üzletek hálózatából lehet megvásárolni, amelyet világszerte nem kevesebb, mint 53.000 kereskedő kezel. A STIHL Romania az anyavállalat 100% -os tulajdonában álló társaság, amelyet 1997 -ben alapítottak. Az anyavállalatot 1926 -ban Andreas Stihl alapította.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük