Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Strada Petőfi, mult mai mult decât o simplă stradă pietonală

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Primăria Miercurea Ciuc  invită toți locuitorii din oraș la o sesiune de idei și creativitate pentru a identifica împreună oportunitățile ascunse ale străzii Petőfi Sándor. Hackathonul, adică concursul de idei din data de 11-13 noiembrie este deschis tuturor persoanelor, pot participa echipe de maxim trei persoane.

Există multe posibilități de dezvoltare a străzii pietonale din municipiu, acestea putând fi exploatate în folosul companiilor și clienților acestora, pietonilor,  locuitorilor orașului. Pentru a  identifica aceste oportunități, Primăria municipiului Miercurea Ciuc, împreună cu Asociația The House și grupul de lucru „Kohó” au lansat în această primăvară hackathonul comunitar.

În ultimele luni s-au fost desfășurat mai multe  așa zise pre-eveniment. Scopul acestora a fost de a prezenta conceptul de hackathon. Evenimentul principal va fi organizat la Universitatea Sapientia, în perioada de 11–13 noiembrie, înscrierile fiind deja în desfășurare.

Persoanele interesate pot candida individual sau în echipe de maxim trei persoane. Compoziția echipelor va rămâne aceeași, dar acestea vor lucra în grupuri de câte 5-6 persoane pentru a permite un schimb mai mare de idei și observații.

Evenimentul este deschis tuturor și poate fi urmărit la fața locului fără a fi nevoie să vă înregistrați în prealabil. Totodată, în concurs vor participa doar echipele înscrise. Membrii echipei câștigătoare vor primi ca premiu o experiență spa la Castelul Daniel din Tălișoara. Dar adevărata satisfacție morală este că primăria va pune în aplicare ideea. Juriul concursul este compus din arhitectul șef al Primăriei Miercurea-Ciuc, respectiv din antreprenori, designeri și profesori universitari.

Puteți aplica prin următorul link: https://me-qr.com/FuCGUYa

  • informații furnizate de Biroul de Presă al Consiliului Județean HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.