Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Balánbánya fejlesztési stratégiája

Figyelembe véve azt a tényt, hogy egy helység jó adminisztrálása a lakosság problémáinak megértéséből indul ki, valamint az a tény, hogy fontos a “Balánbánya város helyi fejlesztési stratégiájának” frissítése, a Városháza bejelentette, hogy egy sor tevékenységet fog kezdeni annak érdekében, hogy konzultáljanak Önnel a kérdésekről, a prioritásokról és általában arról, hogyan látja Balánbánya fejlesztési lehetőségeit.

Ennek érdekében a következő időszakban különböző, közös érdekeltségű csoportokkal szerveznek találkozókat.

Például találkozni fogunk a nemzeti kisebbségek képviselőivel, a veszélyeztetett csoportokkal (nyugdíjasok, szociális támogatottak, fogyatékkal élők), a civil szférával, a város üzleti szereplőivel, a tanintézmények képviselőivel, és más közös érdeklődési körű személyekkel (sportkedvelők, fiatalok, stb.), tájékoztat a helyi adminisztráció.

A találkozókat fókuszcsoportként szervezik meg, olyan struktúrával, amelyek később átkerülnek a helyi fejlesztési stratégiába, majd konkrét projektekké alakulnak.

A találkozókon való részvétel postán kézbesített, névre szóló meghívó alapján történik.

Balánbánya Önkormányzata felkéri a lakosságot, hogy akinek van lehetősége és szeretné, töltsön ki egy kérdőívet a helyi fejlesztés és közigazgatás tevékenységének témájáról, az alábbi linken:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSftbY1wjnLFPpNE6X…/viewform
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.