Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tanulmány: a Hargita megyeiek topon vannak a fényképészet iránti érdeklődésben

 

Az elmúlt években országszerte nőtt az érdeklődés a fotóssá válás iránt, Hargita megye pedig ebben a rangsorban az ötödik helyen szerepel, a Planified egy felmérése szerint.

A fotózás különösen kedvelt a fiatalok körében, akik így extra jövedelemhez jutnak és élvezhetik a rugalmas időbeosztást. A pályakezdő fotósokat amatőrökként tartják számon, ők a piac mintegy 60%-át foglalják el, 400 eurón aluli árakkal, az eseménytől függően.

De a legfontosabb akadály számukra a szükséges pénzügyi befektetés az elején. Az amatőr fotós minimális felszerelési költsége 1.500 euró, és akár 15.000 euró is lehet.

„Nem meglepő, hogy országszinten ily nagy az érdeklődés a fotózás iránt, mert mint tudjuk, ötből egy fiatal a munkahelyi rugalmas időbeosztást kedveli. Ez azt mutatja, hogy a piac állandó változásban van, 15 évvel ezelőtt szinte egyáltalán nem volt érdeklődés e terület iránt”.- Sergiu Bungardean, Lanified alapító.

A toplistát Brassó megye vezeti, szorosan mögötte Kolozs megye. A listát kiegészíti még Fehér, Gorj és Hargita megye, a főváros, Bukarest csak a 13. helyen áll. A tanulmány speciális eszközök felhasználásával készült, az internet felhasználók és preferenciáik elemzésével.

A Planified egyike azon kevés platformoknak Romániában, amelyiknek szerepe a kapcsolatteremtés az eseményszervező szakemberek és megbízóik között. Ingyen népszerűsítjük a szolgáltatókat, ezzel egyidejűleg segítünk az ügyfeleknek a legjobb szakemberek kiválasztásában.

dolinex


Un comentariu la “Tanulmány: a Hargita megyeiek topon vannak a fényképészet iránti érdeklődésben

  1. Andrei

    Din pacate, sunt si tineri care, pe langa ca fac o treaba de mantuiala pe bani multi dela nestiutori(poate meseria asta mai cere si chemare, si studiu), mai si inseala. Aveti in Gorj un exemplu “demn” de o carte a recordurilor negativa: o anume Diana Luca, care si-a “castigat” investitia initiala de la Artego, mintindu-i pe directorii de acolo ca ii trebuie banii pentru mama bolnava de cancer. Asta dupa ce trecuse de faza cu prezentarea de fotografii care nu-i apatineau, practica continua. Sa mai punem la socoata si uneltele in ale genului de care l-a debarasat pe un renumit artist fotograf din Targu Jiu, Teodor Dadalau, dupa ce acesta a dat-o afara din apartament?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük