Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tabăra de Toamnă 2015, a treia ediție la munte a Taberei de Testare

Tabăra de Testare organizează a treia ediție a Taberei de Toamnă, o întâlnire inedită pentru testeri. Evenimentul va avea loc între 24 și 27 septembrie, la munte, la Cabana Balu din Harghita Băi. Timp de 3 zile testerii vor participa la ateliere, vor învăța din experiențele colegilor și se vor putea bucura de frumusețea zonei prin activități în parcul de aventuri din incinta cabanei. Agenda și detaliile de înscriere sunt disponibile pe site și pe Facebook.

Tabăra de Testare este o comunitate formată din peste 1000 de testeri și alți profesioniști din industria IT care, în cadrul unor întâlniri informale lunare, împărtășesc din cunoștințele proprii și învață din experiențele profesionale ale celorlalți membri. Comunitatea are filiale înBucureștiCluj NapocaIași și Timișoara în cadrul cărora a avut, până în prezent, peste 150 de întâlniri pe teme de testare sau conexe acesteia.

Sursa: www.agora.ro.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.