Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Filmbe illő üldözés után fogták el a rendőrök az ittasan, jogosítvány nélkül vezető fiatalt

2021 október 17-én, 03:25 körül Lövéte központi részén szolgálatot teljesítő rendőrök szabályos jelzéssel meg akartak állítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából a 132-es megyei úton.

„Az autó vezetője figyelmen kívül hagyta a rendőrautó fény és hangjeleit, továbbhajtott, sőt gyorsított és kis mellékutcákon akart egérutat nyerni. De kb. 1 kilométeres üldözés után a rendőröknek sikerült megállítaniuk a menekülőt a mezőn. A járművezető továbbra is ellenállt a rendőrök utasításoknak és agresszíven viselkedett, ezért a rendőrök kiemelték a járműből és ártalmatlanították.

A férfit a szentegyházi rendőrségre kísérték, ahol megállapították, hogy brassói illetőségű a 30 éves férfi és nem rendelkezik gépjárművezetői jogosítvánnyal. Mivel erős alkoholszagot árasztott a lehelete, letesztelték alkoholszondával és a műszer 0,71 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben eljárás indul ittas vezetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.