Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A csíkszentgyörgyi, házi karanténban levő fiatal ittasan, jogosítvány nélkül vezetett és egy útszéli korlátnak üközött

Illusztráció

Húszéves csíkszentgyörgyi fiatalt fogott el a rendőrség, aki alkohol befolyása alatt, jogosítvány nélkül vezetett. Az ellenőrzést követően kiderült, hogy a fiatal 2020 november 6-tól házi karanténban van.

2020 november 16-án, egy 20 éves csíkszentgyörgyi polgár miközben az említett község területén egy járművet vezetett, nem csökkentette a sebességét és egy igen veszélyes kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett és egy híd vaskorlátjának ütközött.

A helyszínre kiszálló csíkszeredai rendőrök megállapították, hogy a fiatalembernek nincs vezetői jogosítványa, és a leheletében 0,75 mg/l alkoholt mutatott az alkoholszonda. Továbbá az is kiderült, hogy a szóban forgó személy 2020 november 6-val kezdve házi karanténban van, a 136/2020-as törvény értelmében.

Az ügyben bűnügyi eljárás indul jogosítvány nélküli vezetésért, ittas vezetésért, valamint a betegségek leküzdésének meghiúsítása miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.