Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borszéki fiatal, szakképzett tolvaj. Lakások és hétvégi házak kifosztásával gyanúsítja a rendőrség

 

A Hargita megyei rendőrség azonosított egy 19 éves borszéki fiatalt, akit legalább 8 lakás és hétvégi ház kirablásával gyanúsítanak, utolsó áldozata egy 81 éves öregasszony volt.

2019 március 7-én a borszéki rendőrség szintjén végzett specifikus nyomozási és kutatási munka eredményeként, a Hargita Megyei rendőrség és a Maroshévízi Rendőrség támogatásával sikerült azonosítani a 19 éves B.F. borszéki lakost, akit vagyon elleni bűntettekkel gyanúsítani.

Az eddigi nyomozás kiderítette, hogy 2019 január- március időszakban a fenti személy két hétvégi házba hatolt be, ahonnan tévékészüléket, elektronikai cikkeket, láncfűrészt, egy szerszámkészletet egy flex gépet lopott, ezer, illetve 20.000 lej kárt okozva.

A nyomozás kiterjesztése során a rendőrök megállapították, hogy további 4 hétvégi ház kirablásában gyanús a szóban forgó személy, február folyamán pedig 80 és 81 éves idős nők házába hatolt be és onnan lopott 100, illetve 25 lejt.

Az ügyben folytatódik a kivizsgálás minősített lopás bűntettének elkövetése miatt, az ügyet a maroshévízi ügyészségnek adják át.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.