Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr din Mureș, bănuit de comiterea unor furturi din case de vacanţă, prins de poliţiştii harghiteni 

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Marți, 25 mai 2021, Poliția orașului Vlăhița a fost sesizată de un bărbat din municipiul Miercurea Ciuc, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în căsuţa sa de vacanţă din comuna Lueta, de unde i-au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

„La faţa locului, în urma primelor  verificări, poliţiştii au constatat că un geam al imobilului respectiv este spart, iar din interior, potrivit precizărilor păgubitului, lipsesc mai multe scule şi unelte, obiecte de vestimentaţie şi de încălţăminte.
În cursul aceleiaşi zile,  prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie, precum şi prin exploatarea operativă a datelor şi indiciilor furnizate de partea vătămată, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani, din judeţul Mureş, la intrarea în municipiul Miercurea Ciuc.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.
Faţă de cel în cauză, bănuit de comiterea mai multor fapte similare, a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să dispună în consecinţă.”, a transmis IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi ilicite, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.