Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Európai Közszolgálatok Vására, IV. kiadás

 

A Hargita Megyei Prefektusi Intézmény negyedik alkalommal rendezi meg az Európai Közszolgálatok Vásárát, 15 közintézménnyel együttműködve.

Az eseményt a Május 9-i Európa-nap megünneplésének szentelik, és közvetlen találkozásokat tesz lehetővé a polgárok és a 15 partner közintézmény szakemberei között.

A Vásár teljes időtartama alatt a polgároknak és a résztvevő intézmények képviselőinek lehetőségük van nyílt párbeszédet folytatni olyan érdekes témákról, mint az európai egészségügyi kártya előnyei, speciális kezelések a közösségi térben, élelmiszerbiztonság, zöld és kék energia- a CO2-kibocsátás és szennyezés csökkentése, statisztikák a megye fejlettségi mutatóiról, a munkaerőpiacról (országban és közösségi térben eltöltött szakmai gyakorlatok, foglalkoztatási feltételek stb.), drogprevenció és -tanácsadás, az állampolgárok otthoni és az Európai Uniós térbeli biztonsága, európai alapokhoz való hozzáférés, hitelesítés, a jogosítványok és útlevelek rendszere az Európán belüli és Európán kívüli térben, az egységes 112-es segélyhívószám használata stb., valamint annak tisztázásáról, hogy milyen problémákkal szembesülnek e szolgáltatások elérése során.

Szeretettel várják az érdeklődőket, akik részt kívánnak venni ezen a rendezvényen 2023. május 9-én 11:00 és 13:00 óra között a csíkszeredai Közigazgatási Palota (Fehér Ház) oszlopcsarnokában.

Hargita Megyei Prefektusi Intézmény

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.