Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Team Novak 4 új taggal indítja a 2020-as versenyszezont

Bukarest, 2020 augusztus 5: Egy olyan 2019-es év után, amikor a csapat (beleértve az ifjúsági akadémiát) 59 érmet nyert, amelyből 23 arany, a Team Novak 7 hivatásos, 20 és 44 év közötti kerékpárossal indul a 2020-a versenyszezonban együtt Eduárd Novákkal, Románia egyetlen paralimpikonjával, ötszörös világ- és négyszeres Európa bajnokkal.

Romániát, Magyarországot, Kolumbiát, Ukrajnát és Olaszországot kiemelkedő kerékpárosok képviselik a Team Novakban. Novák Eduárd (ROU), Yegor Dementyev (UKR) és Simone Sanó (IT) azok, akik folytatják az idén a csapattal, csatlakoznak Rózsa Balázs (HUN), Szentpéteri András (HUN) és az U23 fiatal sportolók Sali Edoardo (IT) és BauceDavide (IT).

A Team Novak fő célkitűzése 2020-ra a sikeres és jó teljesítményű részvétel az Országos Közúti és Pályaversenyen, amelyet Déván rendeznek meg augusztus 15-16 között, illetve Plovdivban, október végén. A Team Novak számára ugyanolyan fontos a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, Románia Körversenye és Magyarország Kerékpáros Körversenye. Hosszú távon a Team Novak célja hivatásos sportolókat nevelni a nemzeti válogatott számára és hogy minél több résztvevő legyen az olimpiai játékokon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük