Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Test RT-PCR la cerere în spitalul din Miercurea Ciuc. Cât costă un test

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Profimedia

 

În Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc se începe testarea RT-PCR la cerere pentru depistarea infecției SARSs-CoV-2. Testele se efectuează pa bază de programare, în fiecare zi.

Răspunzând la solicitările în creștere, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc introduce de joi, 16 iulie testările RT-PCR la cerere. Testările se efectuează pe baza programărilor telefonice, zilnic între orele 10,30 și 11,30. Programările se fac în fiecare zi, între orele 8 – 15 pe numerele de telefon 0372 661 291și 0742 214951. Prețul unui test este de 300 lei, taxa se plătește la caseria din holul clădirii principale al spitalului, zilnic, între orele 10,30 – 11,30. Cu chitanța primită și cartea de identitate, cei care vor să efectueze testul se vor prezenta la Biroul de informații din holul clădirii, unde se va completa o fișă pentru recoltare. De aici vor fi ghidați în locația recoltării probei.

Rezultatele sunt gata în seara fiecărei zile și se trimit în e-mail celor care doresc acest lucru. Rezultatele se ridică personal zilnic între orele 8-15 de la Biroul de informații.

Cei care doresc efectuarea a două teste sunt sfătuiți să se programeze în același timp pentru ambele teste. Rezultatul testelor se publică de către spital în limba română. Reamintim că în curtea spitalului și în clădirea acesteia este obligatorie purtarea măștii de protecție.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.