Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vatikáni tesztek bizonyítják, hogy a románok állnak genetikailag a legközelebb az angyalokhoz

 

 

A vatikáni laboratóriumban végzett két angyali csontváz genetikai kutatása megerősíti, hogy a románok az angyalok közvetlen leszármazottai, mert genetikai struktúrájuk a legközelebb áll az angyalokéhoz.

A vatikáni genetikusok befejezték a szibériai fagyott talajban felfedezett angyali csontváz tanulmányozását.

Az elemzések 4 évig tartottak; különböző csontmintákat tanulmányoztak, hogy képesek legyenek rekonstruálni az angyal genetikai szerkezetét, amely úgy tűnik, hogy körülbelül 14 000 évvel ezelőtt élt. A halál oka egy olyan koponya sérülés volt, amelyet az angyal a sziklával való véletlen ütközése után szenvedett el.

Összehasonlítva ezt a struktúrát a ma élő népekével, a vatikáni tudósok meglepődve vették észre, hogy az angyalok genetikai struktúrája majdnem megegyezik a Kárpátkanyaron belül élő lakosságéval, tehát azok, akik több ezer éve éltek Románia jelenlegi területén az angyalok egyeneságú leszármazottai.

Az elemzések eredményeit tudományos folyóiratokban teszik közzé, tájékoztatnak a vatikáni hivatalosságok, de az Athos-hegyi kolostorok archívumában már meglevő régi dokumentumok több száz évvel ezelőtt megerősítették ezt a dolgot, sok bölcs teológus olyan írásokat hagyott maga után, amelyek egyértelműen igazolják, hogy a románok a választott nép, amelyik megmenti a világot.

A Teremtés könyve 28. fejezetének 15. verse azt mondja: „Íme én veled vagyok és megtartalak téged, nem hagylak el, míg be nem teljesítem, amit neked mondtam” és a kutatók szerint ez egy olyan szöveg, ami Romániához köthető, éppúgy mint a következő versszak is: „és az Úristen helyezte az embert az Éden kertjébe, hogy művelje és őrizze azt”, amely leírja azt a helyet, ahol az országunk található.

Forrás: calatorinromania.com
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.