Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„ȚIGANCA ȘI PRIVEGHETOAREA”, concurs de desene dedicat copiilor, organizat de Asociaţia „GI RROMANO” în parteneriat cu ISJ Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În România, la data de 8 aprilie se marchează „Sărbătoarea etniei romilor din România”, în urma adoptării de către Parlamentul României a Legii nr. 66/2006.

Cu acest prilej, anul acesta, Asociaţia „GI RROMANO” din localitatea Eliseni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judetean Harghita,  a lansat un concurs de desene cu tema „ȚIGANCA ȘI PRIVEGHETOAREA” , după povestirea scriitoarei rrome Luminita Mihai Cioabă.

La sediul asociației a ajuns sute de desene de pe tot cuprinsul județului Harghita.

Copii români, maghiari și rromi, au participat la concursul organizat de către Asociația „GI RROMANO”.

„Mulțumim profesorilor coordonatori, pentru că au înțeles intenția și mesajul nostru. Desenele vor fi expuse la diferite evenimente culturale cu specific rrom din județul nostru, premiile copiilor vor fi trimise prin postă.”, este mesajul transmis de organizatori.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.