Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ţigarete şi băuturi, fără documente de provenienţă, confiscate de poliţişti la Miercurea-Ciuc şi Tulgheş

La data de 10.09.2015, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite cu produse din tutun şi alcool, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat-o pe B.N. de 19 ani, din comuna Lunca de Jos, în timp ce comercializa, la un bar din municipiul Miercurea-Ciuc, băuturi alcoolice fără documente de provenienţă, situaţie în care au fost ridicate în vederea confiscării 3 sticle de băuturi alcoolice, a câte 0,75 litri.

În aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni similare, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Topliţa au efectuat un control la un bar din comuna Tulgheş, unde au constatat că barmaniţa comercializa ţigări fără acte de provenienţă, în acest caz fiind ridicate în vederea confiscării 90 de pachete de ţigări, de diferite mărci.

Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990, cu două amenzi de câte 5.000 de lei

Sursa: www.politiaharghita.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.