Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Több házkutatás Hargita megyében. Több közintézmény székhelye is célpont

A Korrupcióellenes Ügyészség- DNA ügyészei január 19-én, szerdán több mint harminc házkutatást tartottak Hargita megyében, köztük Csíkszereda és Székelyudvarhely több közintézményének székhelyén.

A központi sajtó szerint PJ Hargitáról, valamint a csíkszeredai és a székelyudvarhelyi önkormányzati rendőrkapitányságról van szó

A DNA közleménye szerint az állítólagos bűncselekményeket 2021-ben követték el.

„Az Országos Korrupcióellenes Főigazgatóság – Marosvásárhelyi Területi Szolgálatának ügyészei nyomozást folytatnak kiemelt státuszú köztisztviselők által 2021 folyamán elkövetett korrupciós bűncselekmények gyanúja miatt indított büntetőügyben.

2022 január 19-én az illetékes bíróságtól kapott felhatalmazás eredményeként 37 helyszínen tartottak házkutatást, ezek közül öt csíkszeredai és székelyudvarhelyi közintézmények irodája.

Ebben az esetben az ügyészeket a Korrupcióellenes Főigazgatóság és a Román Csendőrfőfelügyelőség támogatja” – említi a DNA közleménye.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.