Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Megnyílt a Transzfogarasi út a forgalom előtt. Egy korlátozás marad érvényben

Hétfő délutántól megnyílt a közúti forgalom számára a Transzfogarasi út Piscul Negru- Bâles vízesés közti szakasza minden járműkategória számára, közölte sajtóközleményben a CNAIR.

A közúti forgalom a Piscul Negru és Bâlea vízesés közötti szakaszon (104 + 000 km – 130 + 800 km) 7:00 és 21:00 óra között zajlik.

A forgalomban résztvevők biztonsága érdekében a közúti forgalom éjszaka, 21:00- 07:00 óra között tilos.

Felszólítjuk a járművezetőket, hogy óvatosan közlekedjenek, sebességüket a közlekedési viszonyokhoz igazítsák, különös tekintettel a légköri instabilitásra, amely spontán meteorológiai jelenségek előfordulásához vezet, amelyek befolyásolják a láthatóságot. Figyelmeztetjük az ezen az útszakaszon áthaladókat arra is, hogy az utóbbi időben medvék jelenlétét jelezték az út közelében, és azt tanácsoljuk a turistáknak, hogy ne közelítsék meg az állatokat, ne etessék őket, és haladéktalanul tájékoztassák a hatóságokat jelenlétükről.

Az országos úthálózat állapotáról további információkat a CNAIR/Közúti Infrastruktúrát Kezelő Országos Társaság/ diszpécseri irodáján kaphatnak, tel. 021/264.33.33; 021/9360 és a www.cnadnr.ro oldalon, illetve a https://www.facebook.com/cnadnr/ Facebook oldalon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük