Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Erdély népszerűsítése Kanadában

 

 

Nem számít, milyen nagy a fizikai távolság köztünk emberek között, és milyen szétszórtan vagyunk a föld felszínén, az emberiség egyik közös vonása mindig a kíváncsiság és érdeklődés volt aziránt, hogy megismerjük, hogyan élnek más emberek a világ különböző részein. Érdekes és paradox helyzet ugyanakkor, mivel a koronavírus járvány kitörése után a világ minden táján és a Covid-19 vírus leküzdésére irányuló intézkedések között a hatóságok társadalmi távolságot vezettek be, az emberek közti határok és a kommunikációs, társadalmi és kulturális akadályok eltűntek. Függetlenül attól, hogy Romániában vagy Kanadában élnek, ugyanúgy vágyakoznak egymás megismerésére.

A kanadai TourBus TV egyik élő műsorában, melynek a csíkszeredai Corneliu Țepeluș állandó meghívottja, a fejlett és civilizált társadalom teljesen természetes kérdéseit vitatják meg és a jelen helyzetre vonatkozó kérdéseket és válaszokat fogalmaznak meg, miként befolyásolja az a mindennapi életet, az üzleti világot, szórakozást, turizmust, stb.

Miként birkózunk meg a járvánnyal, illetve a zene, film, művészet és az emberiség COVID- 19 utáni jövőjéről beszélt Michael Williams és Gene Greenwiod adásában Corneliu Țepeluș filmproducer.

A népszerűsítő projekteknek és a személyiségekkel való interjúknak köszönhetően Corneliu Țepelușra Kanadában és az Egyesült Államokban is felfigyeltek. A kanadaiak nagyon érdeklődnek Románia, különösen Erdély iránt, Drakula legendáját nagyon jól ismerik arrafelé. Corneliu Țepeluș periodikus tévés szereplései által nagyban népszerűsíti Romániát Észak Amerikában.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük