Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Három autó érintett egy Hargita megyei közúti balesetben. Az egyik autó felborult az ütközés után

 

Hétfőn, 2022 május 2-án, 7:15 körül a Hargita megyei rendőröket arról értesítették a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy az 578-as európai úton, Csíkrákos és Csíkmadaras között közúti baleset történt.

A fotókat olvasónk küldte

„A helyszínre kiszálló operatív csapat megállapította, hogy egy 43 éves csíkmadarasi férfi által vezetett személygépkocsi összeütközött egy 53 éves férfi által vezetett személygépkocsi pótkocsijával.

Az ütközés következtében a pótkocsis személygépkocsi nekicsapódott egy csíkszentdomokosi 19 éves fiatal nő által vezetett gépkocsinak, ami után felborult az úttesten kívül.

A 43 éves autóvezető elhagyta a baleset helyszínét, őt rövid időn belül Csíkrákoson találták meg. Az első vizsgálatok során megállapították, hogy nem birtokol gépjárművezetői jogosítványt, és megtagadta az alkoholszondás vizsgálatot is.

Mindhárom gépjárművezető megsérült, kórházba szállították őket orvosi ellátás érdekében.

A másik két sofőrt is megvizsgálták alkoholszondával, az eredmény nulla” közölte Plumbu Maria, a Hargita megyei rendőrség szóvivője.

Az ügyben gondatlanságból okozott testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés, a baleset helyszínének elhagyása és biológiai próbavétel megtagadása miatt eljárás indul.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.