Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Három Covid-19 pozitív eset a Hargita megyei ügyészségen

Foto: Wikipedia

A Hargita Megyei Ügyészség két alkalmazottjának Covid-19 tesztje pozitívnak bizonyult, jelentette be az intézmény egy sajtóközleményben, írja a radiomures.ro.

Az idézett forrás szerint a Közegészségügyi Igazgatóság nem tartotta szükségesnek az összes alkalmazott tesztelését, és eddig az ügyészség egyetlen más alkalmazottja sem mutatta a fertőzés tüneteit.

A közlemény azt is elmondja, hogy az ügyészség épületét fertőtlenítették, tegnap délutántól ma délig bezárták.

Az új koronavírus fertőzés egy esetét a Hargita Megyei Tanácsnál is megerősítették, közölte tegnap az intézmény vezetője, Borboly Csaba.

Hargita megyében az elmúlt 24 órában rekordszámú új esetet regisztráltak, 31 embernél igazolták az új koronavírussal való fertőzést, miután előző nap 24 új esetet regisztráltak.

A Hargita Újság felvette a kapcsolatot a prefektusi intézmény szóvivőjével, Adrian Panescuval, aki megerősítette, hogy az ügyészség három alkalmazottját Covid-19 pozitívnak találták.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük