Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Három autó érintett az 578-as európai úton, Csíkmadaras és Csíkdánfalva között történt közúti balesetben

 

Láncbaleset az E578-as úton Csíkmadaras és Csíkdánfalva között. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Folyó év április 6-án 9:00 óra körül értesítették a csíkszeredai rendőrkapitányságot, hogy az E 578-as európai úton, Csíkmadaras és Csíkdánfalva között közúti baleset történt, amelynek egy sérültje is van.

„A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 53 éves csíkszentdomokosi férfi az 578-as európai úton vezette személyautóját Csíkdánfalva irányából Csíkszereda irányába és összeütközött egy 22 éves maroshévízi nő által ugyanabba az irányba vezetett személyautóval, és amelyik egy autósorban volt megállva. Az ütközés következtében a nő által vezetett autó az előtte álló személyautónak ütközött, amelyet egy 58 éves bukaresti férfi vezetett. A baleset sérültje egy 9 éves gyermek, a nő által vezetett jármű utasa”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Mindhárom járművezetőt ellenőrizték alkoholszondával, a műszer minden esetben negatív eredményt mutatott”.

A csíkszeredai rendőrök folytatják a kivizsgálást gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntettének elkövetése miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.