Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Korszerűsíti Gyergyótölgyes villamoshálózatát az áramszolgáltató vállalat

 

Az Electrica áramszolgáltató vállalat 900 millió lej értékű beruházásokat tervez országszerte. Marcel Vancu polgármester által folytatott tárgyalások és megbeszélések eredményeként a fenti összeg egy részét Gyergyótölgyes község régi villamoshálózatának modernizálására fordítja a vállalat.

electrica

A gyergyótölgyesi lakosok többször elégedetlenségüket fejezték ki az áramszolgáltató vállalat szolgáltatásai minőségével kapcsolatban- ami az elavult villamoshálózat számlájára írható. Többszöri megbeszélést folytattam az Electrica Transilvania Sud képviselőivel, akik igazat adtak a lakosoknak és felvállalták, hogy javítanak a lakossági szolgáltatás minőségén. Ahol a legnagyobbak a problémák már el is kezdődtek a munkálatok három transzformátor és a vezetékek cseréjével. A munkálatokat az Electrica Transilvania Sud finanszírozza, a beruházás összegét nem ismerem, nyilatkozta lapunknak Marcel Vancu polgármester.

A 2017-es évben az Electrica vállalat rekord összegű beruházást végzett: 727 millió lejt fektettek az elosztó hálózatba. A 2018-as évben még többet szeretnének fektetni a szolgáltatások minőségének növelésébe.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.