Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tulgheșul își propune să rivelizeze cu oricare oraș din România la decorațiunile de Crăciun

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În mai puțin de o lună sărbătorim Crăciunul! Dar, până atunci toate pregătirile trebuie făcute, iar ca o comunitate ce se respectă, comuna Tulgheș acordă multă atenție detaliilor. Nașterea Domnului este prilej de bucurie atât în sufletele copiilor cât și în sufletele celor mari și în semn de bucurie, totul în jur îmbracă haine luminoase și festive.

Ornamentele stradale sub forma fulgilor de nea și a clopoțeilor, figurinele în chipul Moșului blajin, brăduții împodobiți sclipitor și miile de luminițe multicolore creează o atmosferă feerică, ce trezește în fiecare dorul de familie, de frumos, de calm, de recunoștință și aprinde căldura în inimi.

Ca în fiecare an, și pentru sărbătorile de anul acesta, primăria a verificat cu grijă decorațiunile încă în stare de funționare și a mai completat cu altele noi, acolo unde a fost necesar.

Sper ca localitatea noastră să rivalizeze cu oricare oraș din România. Zilele trecute am identificat superbul brad de aproximativ 12 metri și va fi amplasat, ca în fiecare an, în parcul din centrul comunei, ne-a dezvăluit primarul Marcel Vancu.

Surprizele plăcute de cea mai frumoasă sărbătoare a anului, nu se opresc aici.

Copii, atenție! Vine Moș Crăciun! În persoană. Anul acesta va ajunge la Tulgheș, pe data de 20 decembrie și dacă zăpada căzută din belșug zilele acestea se va menține până atunci, Moșul cel darnic va ateriza cu renii săi taman lângă bradul cel mare și luminos, din centrul comunei. Dacă zăpada se va topi, nu vă întristați. La nevoie, Moșul se adaptează și în funcție de condițiile meteo, poate veni cu caleașca, poate împrumuta autobuzul școlar sau chiar autospeciala de pompieri.

Atmosfera de sărbătoare nu dispare odată cu plecarea lui Moș Crăciun, pentru că se apropie Revelionul! Așa că, administrația publică locală învită toți cetățenii la petrecerea organizată la cumpăna dintre ani.

După succesul de anul trecut, când peste 1000 de persoane au participat la un Revelion de neuitat, Primăria Tulgheș vă invită să petreceți și anul acesta un Super Revelion în aer liber. Pe marea scenă din zona Pieței vor evolua interpreți consacrați, într-un spectacol de sunet și lumini, urmat de un spectacol pirotehnic. Ne vom încălzi cu ceai, vin fiert și vom ciocni pahare cu șampanie, iar atmosfera de poveste va fi presărată cu gust de scorțișoară. Așa cum spuneam, o sugestie pentru un REVELION DE POVESTE! – a conchis primarul comunei.

Viorela Gherasim

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük