Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Uite de asta ies oamenii în stradă … pentru că aroganța depășește orice limite

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

povesteam recent de o instituție numită ANAF de care se vorbește doar în șoaptă că așa e în această țară, am ajuns să ne fie frică și de umbra noastră.
La Finanțe Harghita, postul de director control firme mici este ocupat de o doamnă, pe numele ei Lupaș Ana Elena, venită de pe la Sibiu. Problema e că doamna director e angajată ANAF Harghita doar în acte, că pe la servici nu prea dă. Ce pățesc alte firme care sunt controlate de ANAF și se descoperă astfel de situații nici nu vrem să ne gândim, dar să revenim la subiect.
După concedii de odihnă, suspendări de activitate și alte găselnițe, doamna directoare Lupaș Ana Elena a intrat într-o serie de concedii medicale care ofensează inteligența oricărui om normal. Mai precis, e bolnavă câte 5 zile pe săptămână de luni până vineri… în weekend e sănătoasă. A doua săptămână o năpădește altă afecțiune, și tot așa, și nimeni nu vede absolut nimic anormal aici…
Oare cei de la Finanțe sunt deasupra oricărei legi și dincolo de bunul simț? Nu există oare un ITM în Harghita care să verifice asemenea succesiuni de concedii medicale? Vreo poliție sau altcineva capabil să verifice autenticitatea acestor concedii medicale sau măcar să verifice dacă vorbim noi aiurea? Chiar nu mai funcționează absolut nicio instituție în Harghita?

Iosub Robert
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.