Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sértés és erőszak a törvény emberei ellen Székelyudvarhelyen

 

Íme, Tudorel Toader rendeleteinek megvan az eredménye. Az igazságügyi rendszerrel folytatott küzdelem Hargita megyében is érezhető. Egy egész várost, jelen esetben Székelyudvarhelyt sakkban tartó, erőszakos hátterükről ismert emberek bosszút állnak azokon, akik a törvényt próbálták alkalmazni.

Szombaton, a székelyudvarhelyi helyi rendőrség egyik rendőrét Pethő Attila, a helyi alvilág vezérének, Pethő Józsefnek a fia, alaposan elverte. A verésre a Madarasi Hargitán került sor, és úgy tűnik, egy bosszúról van szó azzal a rendőrrel szemben, aki 2018-ban Pethő Attila ellen eljárt egy bizonyos ügyben.

Ami furcsa az az, hogy az országos rendőrség nem nagyon avatkozik a dologba, bár itt lenne a szerepe. Igaz, hogy a maszkosok tegnap keresték Pethő Attilát, hogy őrizetbe vegyék, ami meg is történt, de úgy tűnik, hogy itt a dolog be is fejeződik.

Székelyudvarhelyi források szerint fel sem merül, hogy az ügyészség vagy a rendőrség támogassa Pethő Attila előzetes letartóztatását, mert az apja nagy összeköttetésekkel rendelkezik a rendőrség és ügyészség magasabb köreiben.

Reméljük, hogy ezek csak meglapozatlan pletykák, és az állami intézmények teljesítik feladatukat. És amikor a székelyudvarhelyi bíróságon tárgyalnak az ügyben, a döntés a törvénnyel összhangban lesz és a közrend érdekeit szolgálja, nem a várost évek óta uraló egyes emberek személyes érdekeit.

D.E.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.