Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita Megyei Törvényszék második alkalmazottjánál igazolódott koronavírus fertőzés

2020 július 28-án délután a Hargita Megyei Törvényszék második alkalmazottjánál igazodott a koronavírus fertőzés. Ma reggel a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság elindította a járványügyi ellenőrzést a közvetlen kontaktok felderítése és elkülönítése érdekében.

2020 augusztus 1-től kezdődik a törvényszéki vakáció, a bíróság tevékenysége csak a sürgős esetek tárgyalására korlátozódik.

Fenntartjuk a bíróságot igénybe vevő közönséghez intézett ajánlásokat, hogy kerüljék a bíróság épületében való jelenlétet, ha ez nem feltétlenül szükséges, a bíróság épületében való tartózkodási idő lecsökkentését a bírói vagy szakmai kötelezettségek teljesítéséhez feltétlenül szükséges időre, és a védőmaszk helyes viselésére, közölte egy sajtóközleményben Vâga Simona sajtófelelős.

Emlékeztetünk arra, hogy július 22-én a Hargita Megyei Törvényszék egyik alkalmazottjának COVID-19 tesztje pozitívnak bizonyult, miután a Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályán jelentkezett. Akkor a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság elkezdte a járványtani vizsgálatot, azonosítva a közvetlen kontakszemélyeket.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.