Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un avocat de succes se gaseste pe site-ul Casei de Avocatura Grigoriu & Grigoriu  

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Casa de avocatura este o firma de avocatura care se ocupa de asistarea si reprezentarea clientilor in fata instantelor de judecata si a altor autoritati. Exista numeroase case de avocatura de succes in tara, dar una dintre ele a reusit sa se distinga prin rezultatele obtinute atat la nivel national, cat si la nivel international. Cine doreste sa aiba acces la ea, asculta indemnul intrati pe site  si analizeaza atent toate realizarile profesionale ale sotilor Grigoriu.

Aceasta casa de avocatura a avut numeroase reusite in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), obtinand victorii pentru clientii sai in cazuri ce au abordat diverse aspecte ale drepturilor omului, precum libertatea de exprimare, libertatea de asociere si libertatea de a circula, dar si asigurarea unui tratament corect in arest.

Fondata de sotii Grigoriu, avocati cu experienta, casa de avocatura s-a concentrat de la inceput pe oferirea de servicii de calitate clientilor sai, indiferent de natura cazurilor lor. Aceasta abordare a facut ca firma sa devina rapid una dintre cele mai apreciate din tara, atat de catre clienti, cat si de catre colegii de bransa.

Casa de avocatura a dezvoltat o echipa solida de avocati specializati in diferite domenii de drept, inclusiv dreptul muncii, dreptul afacerilor, dreptul familiei si dreptul penal. Acest lucru le-a permis sa abordeze o gama larga de cazuri si sa ofere servicii complete clientilor lor, incepand cu anul 1998, cand devin membri Baroului Bucuresti. In 2023 se implinesc 25 de ani de cand aceasta familie se dedica apararii drepturilor omului.

In plus, casa de avocatura a investit constant in formarea profesionala a avocatilor sai, astfel incat acestia sa fie la curent cu cele mai noi dezvoltari in domeniul dreptului. Aceasta abordare a contribuit la obtinerea de rezultate exceptionale pentru clientii sai, atat in tara, cat si la nivel international.

Sotii Grigoriu cunosc perfect procedurile de le CEDO, tot ce apare nou referitor la protocoalele acestei instante superioare si stiu tot despre Conventia pentru Drepturile Omului, avand abilitatea de a incadra foarte usor nedreptatile in articole care sunt invocate pentru demonstrarea comiterii unor abuzuri. Evident ca plangerile sunt insotite si de dovezi pentru a fi convingatoare.

Casa de avocatura a sotilor Grigoriu, renumita pentru succesele din tara si din strainatate, a reusit sa se distinga prin rezultatele obtinute atat la nivel national, cat si la nivel international, datorita echipei solide de avocati specializati, formarii continue a acestora si abordarii profesioniste a cazurilor lor.

Casa de avocatura de succes din tara noastra a avut numeroase reusite in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), obtinand victorii pentru clientii sai in cazuri ce au abordat diverse aspecte ale drepturilor omului. Un exemplu de caz castigat in fata CEDO a fost cel al unei persoane care s-a plans de faptul ca dreptul sau la libertatea de exprimare a fost incalcat de catre statul nostru. Avocatii casei de avocatura au reusit sa demonstreze ca persoana in cauza a fost victima unei restrictii nelegitime a libertatii sale de exprimare si au obtinut o decizie favorabila in fata CEDO. De asemenea, s-au castigat cazurile unor detinuti carora li s-a refuzat dreptul la aparare prin refuzul audierii unor martori cheie. Demersul sotilor Grigoriu la CEDO a adus persoanelor care le-au solicitat ajutorul reducerea pedepsei si  o despagubire de zeci de mii de euro.

Un alt caz castigat in fata CEDO de catre aceasta casa de avocatura a fost cel al unei persoane care s-a plans de faptul ca a fost oprita sa circule liber in strainatate din cauza apartenentei sale la o anumita etnie. Avocatii casei de avocatura au reusit sa demonstreze ca persoana in cauza a fost victima unei discriminari ilegale si au obtinut o decizie favorabila in fata CEDO.

Aceste  exemple ilustreaza modul in care casa de avocatura de succes din tara noastra a reusit sa obtina rezultate excepionale pentru clientii sai in fata CEDO, aparand drepturile acestora si obtinand reparatii pentru prejudiciile suferite. Aceasta casa de avocatura a dovedit ca poate face fata cu succes chiar si celor mai dificile cazuri si ca poate obtine rezultate exceptionale pentru clientii sai, indiferent de natura lor.

Datele de contact ale acestor avocati de exceptie se afla pe site, dar pentru programarea unei consultatii se poate folosi formularul online.

Persoanele interesate sa solicite serviciile sotilor Grigoriu gasesc tarifele percepute afisate pe site. Totul este transparent ca oamenii sa fie incurajati sa isi caute dreptatea.

Oricine isi poate face un calcul care sa demonstreze faptul ca merita sa lupte pentru drepturile sale. Se poate presupune ca un proces la CEDO costa 2000  de euro, iar persoana care solicita rejudecarea procesului primeste o despagubire de 20 000 de euro. Evident ca intereseaza si faptul ca a obtinut de 10 ori mai mult decat a investit, dar lucrul cel mai important este triumful dreptatii.

Informatiile de pe site sunt utile fiindca o persoana care a fost nedreptatita gaseste acolo promisiunea ca aceasta echipa de avocati este gata sa lupte pentru drepturile ei. De asemenea, ea poate gasi ca o mangaiere, un caz care seamana cu al ei si care a fost admis pentru rejudecare la CEDO.

Cu asemenea specialisti de prestigiu in apararea drepturilor omului romanii se pot mandri si in acelasi timp sunt motivati sa tina la drepturile lor. Firmele care doresc servicii de consultanta sau reprezentare in instante isi pot face un abonament lunar care este mult mai avantajos decat alte sisteme de plata.

Dreptatea omului este sinonima cu demnitatea primita de la nastere, de aceea omul are datoria morala de a lupta pana in panzele abe pentru drepturile sale.

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.