Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elfogtak egy ittasan és jogosítvány nélkül vezető férfit, aki közúti balesetet okozott és elmenekült a helyszínről

 

 

Folyó év május 7-én 17:00 óra körül a 112-es számon értesítették a csíkszeredai rendőrséget a Gyimesfelsőlokon történt közúti balesetről.

„A rendőrség által végzett első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 50 éves, gépjármű-vezetői jogosítvánnyal nem rendelkező férfi autót vezetett és elvesztette uralmát az autó felett. Letért az útról és elütött egy 45 éves férfit, aki egy üzlet előtti padon ült. Az ütközés következtében a padon ülő férfi megsérült, őt kórházba szállították orvosi ellátásra.

A balesetet követően a sofőr elhagyta a baleset helyszínét, majd otthonában azonosították a rendőrök. Az alkoholszonda 1,20 mg/l feletti alkoholszintet mutatott a kilélegzett levegőben.

A rendőrök a sofőrt 24 órára őrizetbe vették gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntette miatt, a baleset helyszínének elhagyása, jogosítvány nélküli járművezetés és ittas járművezetés miatt” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

A férfit a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték, ugyanakkor eljárás indul az ügyben és folytatódnak a vizsgálatok a baleset körülményeinek megállapítása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.