Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meg akarta vesztegetni a rendőrt

 

Tegnap, december 20-án a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat tisztjei, a Hargita Megyei Törvényszék által kijelölt ügyész koordinálásával tetten értek egy 30 éves Hargita megyei férfit, amint 2.000 lejjel megpróbálta megvesztegetni a kápolnásfalui rendőrőrs egyik biztosét, hogy ne folytassa a nyomozást egy olyan ügyben, amikor jogosítvány nélküli vezetés, alkohol vagy más szer befolyása alatti vezetés az elkövetett bűntény.

A rendőr jelentkezett a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálatnál és feljelentést tett, amelyből kiderül, hogy 2018 december 19-ről 20-ra virradó éjszaka szolgálatteljesítés közben megállított a forgalomban egy személygépkocsit, amelynek vezetője, mint később kiderült, nem rendelkezett gépjárművezetői jogosítvánnyal és ráadásul ittasan vezetett. A rendőr bűnügyi iratcsomót nyitott a sofőr nevére. Az igazoltatáskor az autót vezető férfi 1.000 lejt kínált a rendőrnek, hogy eltekintsen az ügytől. Bár a rendőr kategorikusan visszautasította az ajánlatot, másnapa férfi újra megkereste, most 2.000 lejt ajánlva.

A rendőrség megszervezte a tettenérést és az elkövetőt 24 órára őrizetbe vették.

A kivizsgálás folytatódik megvesztegetés, jogosítvány nélküli vezetés és ittas vezetés bűntettének elkövetése miatt.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük