Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Négy bűncselekményt követett el egy kászonaltízi személy

2021 szeptember 11-én, 11:00 óra körül egy 42 éves kászonaltízi férfi miközben a 115-ös községi úton motorkerékpárt vezetett, a Kászon patakon átvezető hídon elvesztette uralmát a jármű fölött és leesett.

„A férfi megkérte a fiát, hogy vigye a motorkerékpárt egy ház udvarára, azután mentőt hívott, amelyik a csíkszeredai megyei sürgősségi kórházba szállította, ahol azt nyilatkozta, hogy szekérről esett le, majd 17:00 órakor beismerte, hogy motorkerékpárt vezetett, amikor történt a baleset és előtte szeszesitalt fogyasztott. Sérülései miatt nem volt alkalmas az alkoholszonda használata, ezért biológiai mintát vettek a szóban forgó személytől a véralkoholszint megállapítása érdekében.

Az adatbázisban történt ellenőrzést követően kiderült, hogy a férfi nem birtokol A, A1 vagy A2 kategóriás gépjárművezetői jogosítványt”, közli a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben bűnügyi eljárás indul ittas vezetés, jogosítvány nélküli vezetés, forgalomba be nem íratott jármű vezetése és gondatlanságból okozott testi sértés miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük