Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bevásárlóközpontot kellett kiüríteni, miután beindult a tűzvédelmi rendszer. Több személy kórházba került

Július 8-án, csütörtökön, 11:30 körül egy gyergyószentmiklósi bevásárlóközpontot ki kellett üríteni, miután beindult a poroltós tűzvédelmi rendszer.

A gyergyószentmiklósi tűzoltóság két csapata ment ki a helyszínre, egy tűzoltóautóval és egy SMURD mentővel, valamint a megyei mentőszolgálat egy mentőautója orvossal.

„Kb. 40 ember menekült ki az épületből, a mentőcsapatok nem találtak további személyeket az épületben”, közölte az ISU Hargita szóvivője.

Tizenegy személynek volt szüksége egészségügyi ellátásra, pánikroham, porbelégzés miatt. A tizenegy személy közül hatot kórházba szállítottak.

Híreink frissülnek

Frissítés, 12:51: a kémiai, biológiai, radioaktív vagy nukleáris balesetek osztálya (CBRN) Maros megyei csapata tart a helyszínre.

Frissítés, 13:53: A CBRN küldetését törölték. A kórházba szállított személyek állapota stabil, tünetmentesek, még egy órán át megfigyelés alatt tartják őket.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük