Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A boldog magyar politikus példája

 

Míg a Hargita megyei magyarok az ugyanazon nemzetiségű politikusokba vetik reményüket, ez utóbbiak közül egyesek annyit lopnak, amennyit csak bírnak, majd elmenekülnek az országból.

Markó Attilát, volt RMDSZ képviselőt, akit romániai politikai pályafutása alatt elkövetett lopásért börtönre ítélt a bíróság, magyar és román politikusok társaságában kapták lencsevégre, mert hát a román politikusok sem becsületesebbek a magyaroknál.

A Libertatea által közölt képen Markó Attila egy kerthelyiségben látható Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, és Potápi Árpád János, miniszterelnök helyettes, nemzetpolitikáért felelős államtitkár társaságában. A három személy a 2018 május 11-13 között megrendezett budapesti Székely Fesztiválon vett részt.

Miként élnek a hétköznapi magyarok Romániában, ezt mindnyájan látjuk. Miként élnek a romániai magyarok szavazata következtében meggazdagodott magyar politikusok- hagyjuk, hogy vonja le mindenki saját maga a következtetést.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.