Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un parlamentar român spune că la Colectiv a fost un plan criminal gândit la Budapesta

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Deputatul Ninel Peia, membru ales al Parlamentului României, ninel-peiaa postat un mesaj de om ”cu probleme” pe blogul sau personal. Ninel Peia zice ca are informatii conform cărora incendiul de la Colectiv ar fi fost pus de o mână criminală, conform unui plan bine stabilit pentru ”spargerea Ţării în trei Republici. Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă)”
Restul textului nici nu mai merită reprodus. Cine are curiozitatea să vadă aberațiile parlamentarului român, clic aici .
Credeam că după ce Vadim a dispărut din viața politică nu se va mai naște nici un extremist la fel. M-am înșelat, deputatul PSD  Ninel Peia e de 100 de ori mai trilulilu.
Într-o logică firească, deputatul PSD-ist va ieși în curând cu informații despre faptul că pe partea nevăzută a Lunii, o armată de klingonieni maghiari se pregătesc să atace Pămânul.
Cel mai frumos este că parlamentarul dereglat folosește pentru aceste declarații cel puțin imbecile însemnele oficiale ale Parlamentului României și mai spune că e și doctorand în anul III – Academia Națională de Informaţii “Mihai Viteazul”.
În ce țară trăim oameni buni și ce politicieni am trimis în Parlament ?

I.R.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.