Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pszichiátriai kórházba szállítottak egy Hargita megyei sofőrt, aki kaotikusan, a forgalommal szemben hajtott

 

Pszichiátriai kórházba szállítottak erőszakkal egy Hargita megyei sofőrt, akinek jogosítványát 510 napra elvették, miután kaotikusan közlekedett a forgalomban.

Jogosítvány nélkül maradt Bihar megyében 510 napra egy Hargita megyei férfi, aki csütörtökön több közlekedési szabályt megszegett. Az őt megállítani nem tudó rendőröknek csak azután sikerült beszélniük vele, hogy árokba hajtott autójával. Az elvégzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a férfi nem volt sem ittas, sem kábítószer hatása alatt. Akarata ellenére egy pszichiátriai kórházba került.

Nagyváradon, Biharon, Kügyön, Paptamásin és Biharfélegyházán a forgalommal szemben haladt és szabálytalanul előzött, a zebrán is.

A forgalmat veszélyeztető sofőrt egy 45 éves székelyudvarhelyi férfi személyében azonosították. Mind az alkohol, mind a drogteszt negatív lett.

Ilyen körülmények között a rendfenntartók javasolták és elérték a férfi kényszerű pszichiátriai felvételét, arra gyanakodva, hogy magatartásának hátterében egészségügyi problémák állnak. Akarata ellenére egy nagyváradi kórházba került.

Emellett a sofőrt 16 bírságponttal, 2.320 lej értékben, valamint járművezetési jogának 510 napra történő felfüggesztésével büntették.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.